Нова телевизия е прекратила в петък договорите на разследващите журналисти Миролюба Бенатова и Генка Шикерова. Бенатова и Шикерова са потвърдили информацията, съобщава Свободна Европа, цитиран от frognews.bg.Мира Бенатова разкри тъжната истина за журналистите в България: Бият ви, обиждат ви, цензурират ви, а вие им правите баницаМиролюба Бенатова изригна с многозначителен пореден пост в личния си профил във Фейсбук.
Публикуваме…
Aug 23 2018skafeto.com

Извънредно: Миролюба Бенатова и Генка Шикерова изхвърлени от Нова тв
Миролюба Бенатова

До прекратените договори се стига след като в началото на месеца стана известно, че новото ръководство на медията е поставило пред избор Бенатова, Шикерова и Марин Николов, който е в отпуск. В края на май тримата са били извикани на разговор, на който са им предложили смяна на трудовите взаимоотношения.
Извънредно: Миролюба Бенатова и Генка Шикерова изхвърлени от Нова тв
Генка Шикерова

Ръководството на медията тогава им предлага да работят без трудови договори, а като свободни автори, сътрудници на телевизията. Аргументът, ползван от медията е, че по този начин се оптимизират разходи, а и така разследващите журналисти „ще имат повече свобода да работят“.
Очаквайте още подробности!Миролюба Бенатова разтърси мрежата с коментар за ареста на кметицата: Ех, живот, ех справедливостЖурналистката Миролюба Бенатова изригна с разтърсващ коментар по повод ареста на кметицата на „Младо…Apr 19 2018skafeto.com


loading...